Home

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een vertrouwd gevoel krijgen en daarom behandelen wij iedere klant met evenveel individuele zorg en aandacht. Graag vertellen wij u over de vele mogelijkheden om zo samen tot een gewenst eind resultaat te komen.

Onze slagzin ‘Vertrouwd met de kunst van het inlijsten’ is dan ook absoluut het gevoel wat wij u willen meegeven als u uw dierbare kunstwerk bij ons achterlaat.

Vaak krijgen wij de vraag wat kost een inlijsting? Dat is geheel afhankelijk welk profiel u uitkiest, maatvoering, glassoort en werkmethodes. Voor ieder budget is een inlijsting mogelijk.

Wij gebruiken uitsluitend zuurvrije materialen welke geen schade kunnen vormen aan uw werk in tegen stelling tot niet zuurvrije materialen.

Onze lijstenmakerij in Harderwijk doet meer dan inlijsten, wij verzorgen voor u ook printwerk, canvas doeken, ophangsystemen en doe het zelf materialen.

Wij zijn FATG gecertificeerd dit is een kwaliteitskeurmerk volgens de Fine Art Trade Guild dit betekend dat wij over de juiste werkwijze en materialen beschikken om van minimaal tot museaal niveau uw kunstwerk in te kunnen lijsten.