Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel, hierdoor gebruiken wij uitsluitend hogere kwaliteit (zuurvrije) materialen.

 

Naast het toepassen van kwalitatief hoge producten zijn Kor en Krista ook gecertificeerd. Als lijstenmaker ben je niet verplicht om je te certificeren maar wij zijn er van overtuigt dat dit onze kennis en kwaliteit verbreed en up to date houd. 

Wij hebben ons gecertificeerd als zijnde Fine Art Trade Guild Commended Framer. Het certificaat kunt u zien als een wereldwijd kwaliteitskeurmerk voor lijstenmakers. Dit is geen makkelijk te behalen titel en vergt dan ook de nodige studie uren, ervaring en inspanning. Het certificaat wordt uitgegeven door meester lijstenmakers uit Engeland die ook de mogelijkheid hebben om het certificaat weer in te trekken.

Het certificaat geeft ons de bevestiging van kennis die nodig is voor alle klassen van inlijsten. Van simpele poster tot museaal kunstwerk, tijdens ons certificering proces zijn alle aspecten voorbij gekomen en getest welke nodig zijn om goed werk af te leveren. Met het behalen van onze certificering is het niet klaar, dit certificaat dient onderhouden te worden en daar word ook op getest. Maandelijks worden ons nieuwe technieken, producten, trends en onderzoeken bekend gemaakt. Hieruit halen wij onze kennis om u iedere dag weer een zo goed mogelijk advies te geven met een gewenst eind resultaat. 

 

Wij zijn aangesloten bij branche organisatie Art Frame, dit is een landelijke organisatie die de belangen van de lijstenmaker maar ook van hun klanten behartigd. Jaarlijks zijn er meerdere bijeenkomsten welke ons de mogelijk geeft ons vak met de collega lijstenmakers te bespreken en van elkaar te leren.