Contact

 

  *door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacy regelementen

   

  Lijstenmakerij Harderwijk

  Adres:
  Smeepoortstraat 26
  3841 EJ Harderwijk

  Bel ons

  Openingstijden:

  Maandag : Gesloten
  Di t/m Vr : 10:00 tot 18:00
  Zaterdag :   10:00 tot 17:00
  Zondag :      gesloten

  Wilt u in alle rust een advies over uw speciale inlijsting of heeft u een lijstenmaker nodig die met u mee denkt? Privé afspraken zijn mogelijk bel ons even voor meer informatie.       

  Het vak is haar letterlijk met de pap lepel ingegoten. Als kleine meid van 5 hielp zij al in de lijstenmakerij van haar ouders en vindt het dan ook geweldig dat ze de zaak van haar ouders kan voortzetten. Krista laat u graag zien wat voor toegevoegde waarde een passende lijst kan doen voor uw werkstuk
  Krista helpt met uw kunstwerk de perfecte finishing touch te geven
  Lijstenmaker nodig?

  U heeft een lijstenmaker nodig, dan bent u aan het goede adres!

  Wij zijn verheugd dat u interesse heeft in onze lijstenmakerij.

  Een lijstenmakerij voor kunst en meer, van standaard tot extreem gecompliceerd wij draaien onze handen nergens voor om, u heeft een idee? Samen werken we het uit tot een perfect eindresultaat.
  Als u vragen heeft, een afspraak wilt maken of gewoon meer wilt weten over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en uw kunstwerken de perfecte omlijsting te geven.

  Indien gewenst, kunt u ook een afspraak maken buiten onze reguliere openingstijden. Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om aan uw behoeften tegemoet te komen.

  Bij Lijstenmakerij Harderwijk begrijpen we dat elk kunstwerk uniek is en een individuele benadering vereist. We streven ernaar om uw kunstwerk tot zijn recht te laten komen door middel van prachtig vakmanschap en creativiteit. Of het nu gaat om schilderijen, foto’s, tekeningen of andere kunstwerken, we hebben een breed scala aan lijsten en materialen om uit te kiezen.

  We nodigen u ook uit om een kijkje te nemen in onze winkel, meer informatie kunt vinden op onze instagram pagina waar u onze diensten en enkele voorbeelden van onze eerdere projecten kunt bekijken. Ons portfolio geeft u een idee van wat we kunnen doen en dient ter inspiratie voor uw eigen kunstwerk.

  Heeft u een lijstenmaker nodig?

  We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw kunstwerk de perfecte finishing touch te geven. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij Lijstenmakerij Harderwijk!

  Tot snel!

   

   

  Zoekwoorden: Lijstenmaker kunst opzoek naar de beste lijstenmakerij van nederland