Wie zijn wij

 

Familiebedrijf

 

Een familiebedrijf in het centrum van Harderwijk sinds 1995.

Wanneer je de winkel binnenstapt ontdek je het ambachtelijke vakmanschap van een lijstenmaker, of in dit geval twee lijstenmakers. Moeder en dochter, ze adviseren vol passie over de verschillende passe-partouts, glaswerken, lijsten, nieuwe technologieën en vele mogelijkheden.

Met hun expertise in het vak toveren ze elk verhaal, bestaand, nieuw, groot, klein, modern, klassiek, van grote waarde of wellicht een klein gebaar, om tot kunstwerk. Daarnaast is Krista ook nog FATG gecertificeerd waarmee zei op het hoogst mogelijke niveau voor u kan inlijsten. 

 

Ons team

 

 

Krista GCF
Mede eigenaar, gecertificeerd lijstenmaker

Het vak is haar letterlijk met de pap lepel ingegoten. Als kleine meid van 5 hielp zij al in de lijstenmakerij van haar ouders en vindt het dan ook geweldig dat ze de zaak van haar ouders kan voortzetten. Krista laat u graag zien wat voor toegevoegde waarde een passende lijst kan doen voor uw werkstuk. Ze adviseert u niet alleen wat mooi staat maar ook wat bij u past door verder te vragen dan u zou verwachten. Ze is creatief, leergierig en denkt graag “out of the box”. Mede hierdoor doet zij succesvol mee met wedstrijden zowel nationaal als internationaal. Door haar FATG certificering kan ze ook de zeer delicaten en/of kostbare werkstukken inlijsten. Van minimaal tot museaal niveau, in haar handen is het veilig. Krista houdt een digitaal portfolio bij op instagram, u vindt haar onder  “@Thedutchframelady“.

 

 

Jeanette
Mede eigenaar en moeder van Krista

Vanaf de eerste dag in 1995 is zij altijd aanwezig. Ze helpt u graag met het samenstellen van de inlijsting. Samen met u gaat ze op zoek naar uw wensen en dat resulteert al snel in een perfect plan. Ook Jeanette is regelmatig in de werkplaats te vinden om de direct service passe-partouts te snijden. Naast de lijstenmakerij is zij voornamelijk actief in ons zusterbedrijf op gelijke vestiging Krea-Wood uw specialist in schilder- en tekenmaterialen, met ook hierin al bijna 30 jaar aan ervaring bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Doordat wij ook deze producten verkopen kunnen wij u van begin tot eind helpen bij het maken en conserveren van uw eigen kunst.

 

 

Kor GCF
Gepensioneerd

Van 1995 tot 2019 was Kor het vaste gezicht in de werkplaats maar inmiddels gepensioneerd. Een echte ambachtsman die graag zijn kennis deelt en vergroot. Zo heeft hij Krista de fijne kneepjes van het vak geleerd waardoor ze met gemak kon doorstromen binnen de FATG normeringen. Met een gerust hart heeft hij dan ook de werkplaats overgedragen aan Krista. Omdat stil zitten niet in het aard van het beestje zit komt hij af en toe nog even helpen als er een paar extra handen nodig zijn bij een groot werk. Verder zal je hem alleen met een bak koffie in de hand zien. Want werken, dat heeft hij al genoeg gedaan.