Wie zijn wij

 

Familiebedrijf

 

Een familiebedrijf in het centrum van Harderwijk sinds 1995.

Wanneer je de winkel binnenstapt ontdek je het ambachtelijke vakmanschap van een lijstenmaker, of in dit geval twee lijstenmakers. Vader en dochter, beide gecertificeerd, adviseren vol passie over de verschillende passe-partouts, glaswerken, lijsten, nieuwe technologie├źn en vele mogelijkheden.

Met hun expertise in het vak toveren ze elk verhaal, bestaand, nieuw, groot, klein, modern, klassiek, van grote waarde of wellicht een klein gebaar, om tot kunstwerk.

 

Ons team

 

 

Kor GCF
Eigenaar en gecertificeerd lijstenmaker

Al ruim 25 jaar zet Kor zijn expertise en oplossingsgerichte vermogen in om iedere klant te kunnen helpen. Standaarden zijn er voor hem niet. Iedere opdracht wordt dan ook behandeld met volledige zorg en enthousiasme. Zijn creativiteit en inlevingsvermogen leiden tot schitterende werken. Naast zijn kundigheid legt hij u als klant graag alle speciale kneepjes van het vak uit. Een echte ambachtsman die graag zijn kennis deelt en vergroot.

 

Jeanette
Mede eigenaar

Zij is altijd aanwezig en helpt u graag met het samenstellen van de inlijsting. Ze luistert naar uw wensen en resulteert dit al snel in een perfect plan. Naast de lijstenmakerij is zij voornamelijk actief in ons zusterbedrijf op gelijke vestiging Krea-Wood een hobbywinkel met kunstenaarsbenodigdheden en schilders artikelen, zo kunnen wij u van begin tot eind helpen bij het maken en conserveren van uw eigen kunst.

 

Krista GCF
Dochter van Kor en Jeanette, gecertificeerd lijstenmaker

Als kleine meid van 5 hielp zij haar vader al in de lijstenmakerij. Het daadwerkelijke lijsten maken begon voor haar in 2015, dit was een prima start want zij behaalde dat zelfde jaar nog de landelijke titel “lijstenmaker van het jaar 2015”. Krista laat u graag zien wat voor toegevoegde waarde een passende lijst kan doen voor uw werkstuk. Zei adviseert u niet alleen wat mooi staat maar ook wat bij u past door verder te vragen dan u zou verwachten. Ze is creatief, leergierig en denkt graag “out of the box”. Mede hierdoor doet zij succesvol mee met wedstrijden zowel nationaal als internationaal. Zij is te volgen op instagram als “@Thedutchframelady“, hier ziet u tevens het portfolio van onze lijstenmakerij.