2e jaar op rij in de internationale top 5!

Begin 2018 kon Krista zich weer inschrijven voor de internationale wedstrijd. Ze had eigenlijk besloten om het een jaartje over te slaan totdat ze er achter kwam wat het onderwerp was… haar favoriete kunstwerk “The Kiss van Gustav Klimt”. Nadat ze ook nog eens had gedroomd over hoe haar inlijsting eruit zou moeten zien moest ze wel, Krista deed weer mee!

Het was een pittige tijd want Krista besloot begin februari dat ze toch ging meedoen en het kunstwerk moest voor 28 februari opgestuurd worden naar Engeland. Begin februari kwam Krista er ook nog eens achter dat ze in verwachting was van haar eerste kindje. (Opa en oma zijn zo trots, blij en ongeduldig) Zoals de meeste vrouwen kunnen beamen is het begin van de zwangerschap niet heel erg makkelijk en dit was dan ook een kleine hobbel op de weg. Maar eind goed al goed, tussen de zwaar vermoeiende dagen door heeft Krista de inlijsting kunnen maken zoals ze had gedroomd. 

Na een aantal lange spannende weken kreeg ze te horen opnieuw te zijn genomineerd voor de top 5 van de Best Mount Award 2018 van de Fine Art Trade Guild! (internationale brancheorganisatie) 

Door de zwangerschap is Krista niet naar Engeland afgereisd en heeft dit jaar het Gala dan ook overgeslagen. De dag na het evenement heeft ze te horen gekregen dat de winnaar Fringe Arts uit het Engelse Farnham Surrey was geworden. Net zoals vorig jaar ging het Krista niet om het winnen maar om het meedoen. Een positie in de top 5 is dan zeker iets waar je trots op mag zijn! (Net zoals met de Grammys word je genomineerd als top 5 en alleen de winnaar wordt bekend gemaakt.)

Wij zijn extreem trots op onze Krista dat ze voor het tweede jaar op rij in de internationale top 5 staat en dat ons eerste kleinkind onderweg is!