Wij gaan verhuizen in 2024!

Wij gaan verhuizen!

Beste klanten en kunstliefhebbers,

Wij willen jullie graag op de hoogte stellen van een opwindende verandering bij Krea Wood en Lijstenmakerij Harderwijk. Na vele jaren op ons huidige adres te hebben doorgebracht, gaan wij verhuizen naar een nieuwe locatie die ons in staat stelt om jullie nog beter van dienst te zijn.


*Huidige Adres, Grote Haverstraat 20 Harderwijk (tot 13 januari):*

Tot en met 13 januari blijven we geopend op ons vertrouwde adres. Jullie zijn van harte welkom om langs te komen, kunstwerken in te leveren, of gewoon even gedag te zeggen.


*Tijdelijke Sluiting (14 t/m 31 januari):*
Gesloten voor de verhuizing

Van 14 tot en met 31 januari zullen we onze deuren tijdelijk sluiten om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Gedurende deze periode zullen we ons voorbereiden op een nieuwe fase in onze geschiedenis.


*Nieuw Adres, Smeepoortstraat 26 Harderwijk (vanaf 1 februari):*

Op 1 februari openen we onze deuren op onze splinternieuwe locatie aan de Smeepoortstraat 26 in Harderwijk. We kijken ernaar uit om jullie daar te verwelkomen en samen met jullie aan een creatieve toekomst te bouwen.


Wij danken jullie voor de jarenlange steun en kijken uit naar de voortzetting van onze relatie op onze nieuwe plek. Mocht je vragen hebben omtrent de verhuizing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Met kunstzinnige groeten,

Het Team van Krea wood en Lijstenmakerij Harderwijk